Teabunny naaldvilten 12 oktober

45,00

Op voorraad

Categorieën: , ,

Beschrijving

Datum: Zaterdag 12 oktober

Tijd: 14.30-18.00

In deze workshop leer je de basisbeginselen van het naaldvilten (ook wel droog prikken genoemd). Na een korte uitleg over de techniek en een demonstratie ga je zelf aan de slag om een slapend konijntje te maken. De workshop wordt gegeven door Manon Luitjens, de eigenaar van The Wool Family.

Wat leer je?

Naaldvilten is een techniek waarbij je losse wol samenprikt met een speciale naald, waardoor de wolvezels in elkaar haken en een stevige vorm ontstaat.

In deze workshop leer je stap voor stap hoe je met deze techniek aan de slag gaat. Of je nu nieuw bent in het naaldvilten of al wat ervaring hebt, je zult merken dat het een leuke en ontspannende bezigheid is. Wol is een prettig materiaal om mee te werken en geeft een mooie, natuurlijke uitstraling aan je creaties.

Je begint met de basisprincipes en werkt toe naar het maken van je eigen creatie: een slapend muisje. Aan het einde van de workshop ga je met dit schattige muisje naar huis, een leuke herinnering aan wat je hebt geleerd.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor volwassenen.

Startniveau

Iedereen kan meedoen aan deze workshop, ook als je nog niet eerder met wol gewerkt hebt.

Deze workshop is inclusief:

  • Koffie, thee en wat lekkers.
  • Het complete Teabunny Naaldvilt starterspakket (á 35 euro) inc. viltnaalden, vilt mat, wol voor drie konijntjes en een uitgebreide foto instructie.

Zelf meenemen:

Een leuk theekopje om je konijntje in te zetten als hij af is. Het kopje mag niet te klein zijn. Mocht je geen kopje hebben dan zijn er kopjes beschikbaar.

The Woolfamily

Manon Luitjens is eigenaresse van The Woolfamily en maakt zelf de allerliefste wolcreaties. Je vindt haar wolvilt pakketten bij ons in de winkel en zij geeft alle wolvilt workshops zelf. Neem vast een kijkje op haar website.

Wij hanteren een opzegtermijn van 48 uur.  Wij vragen je daarom de workshop uiterlijk 48 uur van te voren af te zeggen, zodat we deze dan kosteloos voor je kunnen verplaatsen (indien mogelijk) of kunnen vergoeden.