Share |

 

 Naailessen      Fournituren                 

 

 Haaklessen      Biologische stoffen         

   

 Workshops       Handgemaakte cadeaus        


 


 

 

 

 

 

 

 

De workshop

Gezelligheid en plezier staan voorop en aan het eind van de sessie ga je gegarandeerd met een leuk product naar huis.Je hoeft geen enkele ervaring met de naaimachine te hebben, al mag het natuurlijk wel. Alle technische details van de machine worden je bespaard, je leert slechts díe handelingen die nodig zijn om met een leuk hebbeding thuis te komen. Zelfs als de draad knapt, wordt-ie weer voor je ingeregen! En: alle materialen zijn inbegrepen. Zelfs de stoffen zijn al voor je geknipt! Er zijn individuele workshops waarvoor iedereen zich kan inschrijven en er zijn groepsworkshops.

Je kunt ook met een groep een dagdeel reserveren!
 

De workshops zijn heel divers. Zo kun je bijvoorbeeld leren je kleding te repareren, maak je een zoet zomerjurkje voor je kleintje, kom je samen met je dochter/moeder/nicht/oma een memoboard maken of maak je een super stoere vlaggenlijn voor de verjaardag van je zoon.

Prijs:   Al vanaf € 15,- p.p.

Vier keer per maand organiseren wij  op donderdagmiddag en zaterdagochtend een workshop. Wij zijn druk bezig met het uitwerken van verschillende workshops, binnenkort zal hier meer over online te vinden zijn! Er zijn ook workshops waarbij we wel met textiel werken, maar geen naaimachine gebruiken.

Ben je nieuwsgierig geworden en kun je niet wachten tot alles online staat? Bel of mail gerust!